Udlejningsbil i Bergamo

Bergamo er både en by og en provins i den nordlige del af Italien, og byen ligger lige for foden af de gigantiske Alper. Byen er lille i forhold til resten af de italienske byer, med en befolkning på ca. 100.000, og da byen ligger i nærheden af storbyen Milano (ca. 50 km vest for Bergamo), benytter mange turister sig af deres udlejningsbil til at besøge Bergamo. Andre vil gerne undgå trafikken, når den er værst i downtown Milano, og derfor vælger de Bergamo som basen for deres udforskning af det nordlige Italien.

Bergamo har en international lufthavn, men det er faktisk nemmere at rejse til den internationale lufthavn uden for Milano, der hedder Malpensa lufthavn. Muligheder for udlejningsbiler findes dog ved begge lufthavne.

Køretips til kørsel i Bergamo

Som du ville kunne forvente af en by, der ligger ved foden af en bjergkæde, findes der en del stigninger i Bergamo, og den centrale del af byen ligger gradvist op ad bjergene. Selvom gaderne ikke altid er så store, er det ikke noget problem at køre i byen, og for dem der allerede har besøgt andre italienske byer, vil Bergamo virke forholdsvis stille i forhold til andre byer. Byens centrum er forholdsvis lille og kompakt, så en udlejningsbil vil kun være nødvendigt for udflugter uden for byen, eller når du kunne tænke dig at udforske de grønnere dele af det nordlige Italien.

Hvor du kan leje en bil i Bergamo

Udlejningsbiler er nemme at få fat i lufthavnen uden for Bergamo, hvor Avis, Hertz, Budget og Europcar alle tilbyder biludlejning. Der findes ikke så mange udlejningsmuligheder i byens centrum, så det er derfor bedst at planlægge din biludlejning i Bergamos lufthavn. Priserne er forholdsvis lave, og en almindelig bil kan lejes ud for ca. 150 DKK pr. dag.

Attraktioner man skal besøge med en udlejningsbil

Bergamo er den perfekte base, hvis man besøge det nordlige Italien. Hvis du kunne tænke dig at besøge dette område i løbet af sommeren, skal du køre til Gardasøen (ca. 2 timer). Det er simpelthen et must. Det er den største sø i landet og også det perfekte sted for en svømmetur og noget afslapning! En tur til den kunstneriske by Verona kan også anbefales, og det skal helt sikkert være en del af din tur til Gardasøen.

Vi skal selvfølgelig ikke glemme Milano so ligger ca. 50 km vest for Bergamo. Denne historiske by har mere end nok attraktioner for en hel ferie. Hvis du kunne tænke dig at nå op på højere land, så ligger bjergbyen Foppolo ca. 60 km nord for Bergamo, og der sker ligeså meget der om vinteren, som der gør om sommeren.